Tekstschrijver

VOICE-OVERS VOOR ANIMATIES

NS Real Time Monitoring

Nina schreef de voice-over, Studio Rieko ontwierp de animatie.

G4 | houdt de groeiende stad in beweging

Ik herschreef de voice-over en verwerkte feedback van verschillende stakeholders. Public Cinema ontwierp de animatie.

Strukton verandert

Nina schreef de voice-over, Studio Rieko ontwierp de animatie.

Ouderschap Blijft

Ruim 3.000 kinderen per jaar worden in Nederland de dupe van een heftige scheiding. De strijd tussen beide ouders is dan zo heftig, dat het contact tussen het kind en een van beide ouders moeizaam verloopt. Ouderschap Blijft helpt ouders met het herstellen van het contact met elkaar en met het kind.

Public Cinema maakte de animatie, Nina schreef de synopsis en de voice-over.

JGZ GGD Gelderland-Midden

Bij GGD Gelderland-Midden worden kinderen van 0 tot en met 4 jaar onderzocht op het consultatiebureau. Kinderen tussen 4 en 18 jaar worden op school gezien door medewerkers van de jeugdgezondheidszorg. Dat gebeurt bij alle kinderen op verschillende, vastgestelde momenten.

Ik schreef de voice-over, Studio Rieko ontwierp de animatie.

Sip heeft SOLK

Hoe leg je uit wat somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten (SOLK) zijn? Hoe geef je solk-patiënten het gevoel dat ze gehoord worden? En dat huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers samenwerken?

Voor Stichting Zuilen Ondiep Gezond in Utrecht bedacht Nina het verhaal van Sip. Kokako ontwierp er een animatie bij en Nina schreef de voice-over.

Eindredactie, blogs, tekst bij infographics

Stichting Repair Café

In drie jaar tijd groeide het Repair Café-netwerk van zo’n 500 locaties naar ruim 1.300 verspreid over 33 landen. In die periode schreef Nina voor Repair Café International talloze enthousiasmerende blogs, Facebookberichten, mailtjes en nieuwsbrieven. 

Voor haar allerlaatste blog bezocht Nina groep 3/4 van Montessorischool Oegstgeest. Daar testte juf Esther het lesmateriaal dat Repair Café International ontwikkelt om repareren terug te brengen in het basisonderwijs.

Repair Café International

Foto: Martin Waalboer / Repair Café International